Sommarbrev

2020-06-18 13:00:00

Hej alla!

I år blir sommaren verkligen annorlunda efter en väldigt tråkig och konstig start på året, både i världen och i Sverige!! Jag hoppas verkligen att Ni ändå ser fram emot att få lite svensk sommar på hemmaplan, fast ni kanske hade planerat något annat.

 För oss på SHFAB har vi det senaste året kunnat genomföra och färdigställa ett antal mindre, men viktiga underhållsarbeten och förbättringsarbeten i våra fastigheter, bl.a. installation av ett nytt säkrare passersystem på en av våra adresser.

Under året har vi också startat en entreprenad avseende ”öppen fiber” till våra lägenheter i Gårda och Lunden. Dessa entreprenadarbeten beräknas vara färdigställda innan kommande årsskifte och berör drygt 100 lägenheter. När allt är klart, kan man välja själv, både TV-lösning samt Bredband/Telefoni   

 Utöver dessa underhålls och förbättringsarbeten, genomför vi en total ombyggnad på en av våra fastigheter i Johanneberg. Ombyggnaden innebär att vi senare under året, kommer att kunna erbjuda hyresmarknaden ett antal nya och moderna hyreslägenheter i centrala Göteborg.

Vi återkommer med mer info om dessa lägenheter på vår hemsida efter sommaren; www.shfab.com

På kontoret har vi ”uppgraderat” våra kontaktytor och ekonomirutiner, för att förenkla och förbättra, både för Er boende samt övriga leverantörer till oss.

Jag hoppas också att Ni utnyttjar vår kundportal, som vi året har introducerat till samtliga boende inom SHFAB!

Har Ni frågor eller synpunkter är Ni alltid välkomna att ta kontakt med mig eller någon av oss andra, Ni hittar våra kontaktuppgifter på vår hemsida eller på anslagstavlan i trapphuset.

 

Ha nu en riktigt härlig sommar, så hörs vi efter ledigheterna!

Stig Hedlund Fastigheter

Claes Salomonsson

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.