Rökfri zon Ebbe Lieberathsgatan 20-22

2019-11-14 14:00:00

 

Hej!

Med anledning av att vi fått en del synpunkter samt haft en del störningar relaterat till att det röks nära fasader och utanför fönster har vi nu monterat upp en skylt i varje entré. På dessa skyltar står "Rökfri zon inom 5 m från byggnanden" 

Vi vill med dessa skyltar undanbedja rökning utanför entreer och utanför byggnaden vilket förhoppningsvis leder till en bättre boendemiljö för er hyresgäster. De som vanligtvis ertappas med rökning utanför entréerna är oftast där kortvarigt eller på besök och tillhör inte er som bor i huset. Detta ger dem en möjlighet att tänka sig för och att agera utifrån det regelverk som ni hyresgäster känner till.

Som ni säkert förstår kan vi inte påverka vad som sker på trottoarer och allmäna gator men detta innebär att exempelvis att det inte är tillåtet att röka längsmed den smala gångvägen utanför 20 A-C, att man får stå en bit bort ifrån entreerna vid 22 D-F samt att man behöver ställa sig åtminstone vid trottoaren vid 22 A-B samt inte röka vid trottoaren utanför 20 D-F.

Det finns en regnskyddad rökplats under portiken mot Mölndalsvägen 95 där det även finns en askkopp som givetvis får nyttjas av er boende.

 

Med vänlig hälsning

Stig Hedlund Fastigheter

Martin Forsell

031-720 09 97

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.