Vitvaror


Om någon av de vitvaror såsom t ex spis, kyl/frys eller köksfläkt som finns i lägenheten vid inflyttning skulle behöva service eller bytas ut ber vi att du i första hand tar kontakt med vår förvaltare. Se under fliken kontaktvägar.


 

I de flesta av våra lägenheter med renoverade badrum har det i mån av utrymme förberetts för inkoppling av tvättmaskin. Om du vill installera tvättmaskin eller diskmaskin är det dock extra viktigt att tänka på några saker. Installationen måste utföras av en fackman och du är skyldig att lägga ett droppskydd under diskmaskinen. Ta även kontakt med fackman vid urkoppling av disk eller tvättmaskin. Kontrollera med ditt försäkringsbolag vilka typer av skador som täcks av din hemförsäkring vid ett eventuellt läckage.

Som hyresgäst hos Stig Hedlund Fastigheter har Du möjlighet att få ta del extra förmånliga priser hos någon av Friggahuset/ELON s fem butiker i Göteborgsområdet. Ta med dig en kopia av Ditt hyreskontrakt samt legitimation så gäller erbjudandet hela butikens breda sortiment. För mer info om utbud besök företagets hemsida www.frigga.se

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.