Nyheter

2021-04-08 14:00:00

Hyresgästundersökning - AktivBo

Hej! Vi kommer nu under april att gå ut med en kundundersökning till samtliga av våra hyresgäster med hjälp av företaget Aktivbo.

Målet med denna undersökning är att få reda på hur ni upplever oss som hyresvärd men också er lägenhet, fastighet och närmiljö. Vi ser detta som ett steg i att ge er hyresgäster mer inflytande över vad som är viktigt för oss att fokusera på när det gäller er fastighet.

 

Tack för att ni tar er tid att besvara undersökningen!

Med vänlig hälsning

Martin Forsell

Stig Hedlund Fastigheter

2021-03-23 10:00:00

Hej!

Som vi tidigare informerat om kommer vi att utföra en del underhållsåtgärder på utsidan av byggnaden Norra Gubberogatan 10 och 12 under våren då vi dels kommer att byta ut samtliga fönster på våning 0, vilket är bland annat tvättstugorna, förråden m.m. Vi kommer även att byta ut vissa lokalfönster på terassvåningen.

Samtligt kommer sockeln runt hela huset att målas om (dock ej terassvåningen som målades för ca 2 år sedan) samt entrédörrarna.

Arbetena med fönstren kommer att påbörjas under vecka 15 (ca 12:e April) och pågå till vecka 17.
Därefter kommer utföras viss putslagning innan målningen påbörjas under vecka 18 (ca 3:e Maj). Arbetena beräknas vara färdiga i sin helhet under Maj.

Under tiden kan det förekomma vissa störningar såsom rivning av befintliga fönster, upplag i närheten i byggnaden samt plåtarbeten. Vänligen var uppmärksamma på skyltar om nymålat för att inte få färg på er. Målet med entreprenaden är att säkerställa sockelvåningens utseende och skick för framtiden.

Arbetet utförs som en totalentreprenad av Kvibergs Måleri och Entreprenad.

Med vänlig hälsning

Martin Forsell

Stig Hedlund Fastigheter

031- 720 09 97

2021-03-19 12:00:00

Torsdagen den 25:e Mars mellan kl 09:00-12:30 kommer vi att sopa av hela garaget för att få bort smuts och damm som har samlats under hösten och vintern. Detta gör vi för att det ska hålla sig fräscht och att inte damm och annat ska smutsa ner era bilar.

Under denna tid ber vi att ni i största möjliga mån inte parkerar på er förhyrda plats samt flyttar undan cyklar och motorcyklar.

Företaget som kommer utföra sopningen är Allsopning.

Med vänlig hälsning

Stig Hedlund Fastigheter
Martin Forsell
031- 720 09 97

2021-03-16 15:00:00

Hej alla!

Äntligen vår och ljusare tider. Under påskhelgen har vi öppet som följer;

Torsdag 1/4 - kontor samt förvaltning stänger kl. 12:00 (personal finns på plats för utlämning av nycklar till kl. 15.00)

Fredag 2/4 - kontor samt förvaltning stängt

Måndag 5/4 - kontor samt förvaltning stängt

Vid akuta ärenden hänvisar vi till vår samarbetspartner Låsinväst tel.nr. 031-21 04 00

Vi önskar er alla en GLAD PÅSK!!

 

Med vänlig Hälsning

Stig Hedlund Fastigheter

2021-03-15 15:00:00

(Uppdaterad 2021-03-16)

Hej!

Det har framkommit att vissa diskmaskiner som är installerade hos er hyresgäster av Elon Friggahuset i samband med inflyttningen eller i ett senare skede inte är förankrade i skåp/bänkskiva vilket medfört att silikonfogen mellan diskbänk och bänkskiva delat sig. Delningen kan i förlängningen medföra fuktskador på bänkskivan. 

Diskmaskinerna är installerade på uppdrag av er hyresgäster/hyresgästen innan er (Om ni övertagit en befintligt installerad diskmaskin). 

Vi har därmed kommit överens med Elon Friggahuset om att få detta avhjälpt hos de kunder där de installerat diskmaskin. Ni kommer därmed att bli kontaktade av Elon Friggahuset för att få detta åtgärdat, och vi rekommenderar er starkt att få detta åtgärdat.

Vi rekommenderar även er hyresgäster som installerat diskmaskin via annan fackman att kontrollera hur silikonfogen ser ut mellan diskbänk och bänkskiva.

Med vänlig hälsning

Martin Forsell

Stig Hedlund Fastigheter

 

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.