En julhälsning från vår VD

2019-12-12 09:00:00

Hej Alla!

Oj vad tiden rinner iväg. Nu är det snart jul igen och vi lägger ytterligare ett händelserikt verksamhetsår bakom oss.

Nu när vi blivit nästan dubbelt så stora -i bostadslägenheter räknat, har vi under 2019 jobbat mycket med våra interna rutiner och anpassat vår personalstyrka för att kunna tillhandahålla en riktigt god service för våra kunder.

Våra nya hyresgäster inom Alriks Torg har nu bott in sig i sina nya bostäder och efter vad vi förstår trivs de allra flesta förträffligt i sina fina lägenheter, och i den nya snabbt framväxande stadsdelen Göteborgs Södra Centrum.

Vi har under 2019 påbörjat en total ombyggnation av en av våra fastigheter i Johanneberg. Arbetet beräknas vara färdigställt under hösten 2020. Vi bygger om och tillgänglighetsanpassar samtliga lägenheter och tillför även hyresmarknaden ytterligare några hyresbostäder.

I vårt övriga bestånd har vi under året bytt yttertak på Norra Gubberogatan 12 samt balkonger på Norra Gubberogatan 10.

Vi har också OVK-besiktigat (Obligatorisk Ventilations Kontroll) alla våra fastigheter samt genomfört ett antal åtgärder för att optimera värmesystem, vilket ger oss möjligheten att på ett bra sätt följa upp våra driftskostnader.

Vi har under det gångna året sjösatt en ny uppdaterad hemsida www.shfab.com och håller här på att implementera vår hyresgästportal.

Under 2020 kommer vi att erbjuda ett antal av våra hyresgäster en ny framtidssäkrad fiberlösning i lägenheten. Vi återkommer med mer info till de adresser som är berörda i första etappen.

Med detta sagt önskat jag er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt 2020!!

Stig Hedlund Fastigheter

Claes Salomonsson

VD

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.