Hantering av Covid 19 uppdatering

2020-11-06 08:00:00

 Hej!

Med anledning av den ökning vi ser av Covid 19 vill vi förtydliga hur vi hanterar felanmälningar, planerat underhåll samt besiktningar.

Felanmälningar:
Vi kommer fortsatt att hantera felanmälningar som kommer in till oss genom att vi enbart utför arbete i lägenheten när ni hyresgäster ej är hemma. Hur detta hanteras praktiskt löser vi individuellt med er.

Felanmälningar avseende ytskikt tex väggar, tak och golv m.m kommer att registreras men ej hanteras i nuläget såvida det inte rör sig om uppenbar risk för tex vattenskada.

Avflyttningsbesiktningar:
Vi utför fortsatt förbesiktningar och städbesiktningar av lägenheter. Från och med nu gäller att enbart 1 person från hushållet får vara på plats i samband med besiktningen. Vår personal kommer att bära ansiktsmask under dessa. Minst 1,5 m avstånd gäller.

Statusbesiktningar:
Vi kommer inte att utföra statusbesiktningar, dvs under hyresförhållandet kontrollera lägenhetens skick med anledning av önskemål om uppdatering av ytskikt, standardhöjningar etc.

Planerat underhåll:
Vi kommer inte att planera in arbeten där vår personal eller entreprenörer rör sig mellan flera lägenheter samtidigt förutom i undantagsfall, tex där det rör sig om att arbete utförs i precis innanför lägenhetsdörren.

 

Med vänlig hälsning

Martin Forsell
Stig Hedlund Fastigheter
031- 720 09 97

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.