Sommarhälsning från VD Claes Salomonsson

2019-06-13 00:00:00

Juni 2019

Hej alla!

Nu närmar sig den svenska sommaren med stormsteg, igen!

Våren har ju tyvärr inte – hittills – visat sig med sin från sin bästa sida, men vi får verkligen hoppas nu när sommarlovet är här och semestrar närmar sig, att den svenska sommaren slår ut i full glans!

 

För oss på SHFAB har vi under året jobbat hårt med organisatoriska frågor, både när det gäller vår interna struktur med koncernstruktur, ekonomi, administration samt våra interna arbetsrutiner.

 

Vårt nybygge, Alriks Torg, är nu fullt färdigt och inflyttat och vi hälsar alla våra nya kunder välkomna till moderna hyreslägenheter i Göteborgs Södra Centrum.

 

I vårt befintliga fastighetsbestånd, har vi nu under våren startat en omfattande ombyggnation i en av våra fastigheter i centrala Göteborg, som beräknas vara klar om cirka ett år. När den ombyggnationen är genomförd, kommer vi att kunna erbjuda ytterligare 33 st. ombyggda och moderniserade hyreslägenheter i centrala Göteborg i vårt bestånd.

 

Under hösten ska vi dessutom renovera balkonger och tak på en av våra fastigheter i östra centrum.

 

Efter sommaren kommer vi också att modernisera vår kontaktyta med Er, vår hemsida, www.shfab.com , där vi då lanserar vår nya webportal. Därska Ni alla kunna logga in och få kontakt med oss, göra felanmälan, m.m. m.m. Vi återkommer med mer information när detta är klart för lansering.

 

Våra Bovärdar har nu börjat att bli varma i kläderna och sköter numera allt det praktiska arbetet i lägenheter och inom fastigheterna. PLL Fastighetsförvaltning hjälper oss fortsatt med allt det yttre underhållet, gräsklippning samt snö och halkbekämpning.

 

Ha nu en riktigt härlig sommar, så hörs vi efter ledigheterna!

Stig Hedlund Fastigheter

Claes Salomonsson

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.