Julhälsning från VD Claes Salomonsson

2020-12-21 09:00:00

Hej alla!

I mitt förra brev till Er pratade vi om att sommaren skulle bli annorlunda, men att hela 2020 skulle påverkas, det kunde vi nog inte förvänta oss i somras.

Jag hoppas verkligen att Ni alla, trots allt, kommer att kunna genomföra ett bra Jul- och Nyårsfirande med släkt och vänner på ett smittsäkert sätt!

Det här året har ju också inneburit att vi inte kunnat Erbjuda Er service på den nivån som vi normalt gör, men jag uppskattar att vi får respekt för vår policy att försöka minska risken för smittspridning. Vi har sedan en tid också minskat vår bemanning på kontoret och vi jobbar hemifrån så mycket vi kan, för att inte själva drabbas.

När det gäller vårt arbete ute i våra fastigheter så har vi färdigställt vår stora ROT-ombyggnad av 33 st. nya fina hyreslägenheter i Johanneberg under hösten 2020.

I 3 st. av våra bostadsfastigheter och i c: a 100 lägenheter har vi installerat fiberanslutning, vilket innebär att vi nu erbjuder våra hyresgäster den digitala möjligheten till snabbt bredband och olika TV tjänster där NI, som hyresgäster själva väljer Ert utbud av digitala tjänster. Vi kommer att fortsätta denna fiberinstallation i resterande lägenheter under 2021 och 2022. Vi återkommer löpande med mer info till Er som kommer att bli berörda.

Vi har också genomfört och färdigställt ett antal mindre, men viktiga underhållsarbeten och förbättringsarbeten i våra fastigheter, bl.a. installation av ett nytt säkrare passersystem på en av våra adresser.

Jag hoppas också att Ni utnyttjar vår kundportal, som ni når på

www.shfab.com. Där hittar ni våra kontaktuppgifter, aktuella händelser mm som kan vara aktuella för Er.

 

Med förhoppning om en Riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År

Stig Hedlund Fastigheter

Claes Salomonsson

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.