Balkongrenoving samt tak Norra Gubberogatan 10 och 12

2019-06-04 00:00:00

Vi började våren med att byta ut garageportarna på terassbyggnaden vilket vi upplever blev ett lyft för huset i stort.

Vi kommer nu att fortsätta upprustningen av huset och kommer därför efter sommaren att renovera balkongerna på gaveln samt baksidan av Norra Gubberogatan 10 (De med smidesräcken) samt lägga om taket på Norra Gubberogatan 12. I samband med att vi har ställning rest så kommer vi även att förbättra taksäkerheten på taket på Norra Gubberogatan 10 som lades om för ett par år sedan.

Arbetet kommer att inledas Den 5:e Augusti V. 32 genom att ställning monteras från mark till tak längsmed både Norra Gubberogatan 10 och 12 baksida samt gavel.
Ställningsmontaget beräknas ta ca 2 veckor.

Arbetet med Balkongerna samt taket kommer att starta under V 34 men redan vecka 33 kommer vi att skruva igen balkongdörrarna samt omhänderta balkonghandtagen för er säkerhets skull.
Arbetet kommer hålla på i ca 10 veckor och kommer under dagtid medföra en del störande arbeten, i synnerhet i samband med att balkongerna tas ned. Vi kommer att informera er ytterligare när vi närmar oss den tiden.

Det ni kan börja göra redan nu är att se över vad ni har på balkongerna då dessa behöver vara helt tomma vecka 33. Golvtrall, balkongmöbler, blomlådor m.m behöver vara helt undanplockat.

De nya balkongerna kommer se ut på liknande sätt som befintliga med skillnaden att det kommer vara tätare mellan stängerna av säkerhetsskäl.

Detta arbete är att betrakta som sedvanligt underhåll och är något vi behöver utföra för att säkerställa funktion och säkerhet över tiden för fastigheten, sådana arbeten medför ej någon möjlighet till hyresreduktion.

Hela entrepnaden hanteras såsom en Totalentreprenad där Riparium Byggnads AB är totalentreprenör

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.