Sommarbrev från VD

2021-05-21 09:00:00

Hej alla!

Jag hoppas att Ni alla ser fram emot denna sommar på ett mycket bättre sätt än vad vi kunde göra förra sommaren i maj. Vaccineringen håller ju på att ge oss ett lite mindre smittsamt scenario inför sommaren, och förhoppningsvis kan vi se fram emot en mer ”normal” i tillvaro till hösten.

Jag vill med detta brev informera om att jag nu själv valt att avsluta min anställning på Stig Hedlund Fastighetsförvaltning. Min sista arbetsdag blir den 30 september. Efter detta kommer jag att ”pyssla” med sådant som jag inte haft möjligheten att göra de senaste åren;

1 st. hus, min familj samt förhoppningsvis lite mer fritid!

Vår styrelse för bolaget har nu utsett min efterträdare och han heter Morgan Westlund.

Morgan kommer att tillträda sin nya roll under hösten och kontaktuppgifter till honom kommer att finnas på vår hemsida i samband med att han tillträder i sin nya roll.

Jag vill härmed tacka Er alla för den ”resa” som jag fått vara en del i när uppstruktureringen av Stig Hedlund Fastigheter började år 2012 då fastigheterna var ett privat fastighetsbestånd med stora underhållsbehov:

Under åren har vi bytt ut i princip alla balkonger och fönster i hela det befintliga fastighetsbeståndet (samt en del tak och fasader, mm mm). Ja, jag vet, Ni har verkligen fått stå ut med en hel del störningar i Er boendemiljö, men som jag informerat Er om - det har varit nödvändigt!

Vi har drivit detaljplanprocess samt byggt 266 nya Hyresrättslägenheter i Göteborgs södra centrum.

Vi har renodlat ett fastighetsägande som varit i olika delar av Sverige till att nu vara 100 % Göteborgsbaserat modernt ”medelstort” Fastighetsbolag, innehållande c:a 600 hyreslägenheter samt 3 st. kommersiella fastigheter.

Vi har byggt upp vår organisation som motsvarar dagens krav för ett Fastighetsbolag med hyreslägenheter, med både digitala och analoga kontaktytor för Er.

Vi har strukturerat och moderniserat alla våra affärssystem för Ekonomi och redovisning på koncernnivå.

Vi har i princip byggt om och moderniserat hela vår kontorsfastighet på Mölndalsvägen 95 och fått förmånen att ha många bra verksamheter som Hyresgäster.

Utöver detta har vi också byggt en modern Lager-och Logistikfastighet för den ursprungliga kärnverksamheten; AB Alrik Hedlund.

Jag skulle kunna göra detta ”bokslut” längre och mer detaljrikt, men detta är de ”stora pusselbitarna” som speglar min tid här på Bolaget.

 

Med detta vill jag slutligen önska Er en riktigt härlig sommar, och vem vet,

vi kanske ses å hörs i framtiden!

 

Stig Hedlund Fastigheter

 

Claes Salomonsson

(snart statsanställd)

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.