Nu söker vi en ny förvaltare till vårt team I Göteborg.

Stig Hedlund Fastigheter AB äger och förvaltar fastigheter I centrala Göteborg, Vårt bestånd betår av ca 600 centralt belägna hyresrätter samt kontor och industrifastigheter.

 Vi jobbar aktivt med kunden I fokus och skapar trygga och trivsamma boendemiljöer samt kundanpassade arbetsplatser I våra kommersiella fastigheter.

 Förvaltaren är den som, tillsammans med VD, utvecklar fastigheterna och med att utveckla goda långsiktiga relationer med hyresgästerna.

 I tjänsten ingår bland annat att;

Ansvara för arbetsledning av Bovärdar och tillsammans med vår administration utarbeta och genomföra alla förekommande moment som berör våra hyresgäster.

Ansvara för och genomföra underhålls. och reparationsåtgärder i våra Fastigheter i enlighet med fastlagd budget, vilket innebär;

Ansvara för anbud, upphandling samt genomförande av erforderliga mindre entreprenader i hela beståndet, både på de kommersiella Fastigheter och på Bostadsfastigheter.

Upprätta förslag till kommande års underhållsarbeten på fastigheterna. Uppföljning av underhållskostnaden ställt mot budget. Granska och i förekommande fall godkänna fakturor.

 

Vi söker dig som har några års erfarenhet av bostadsförvaltning samt projektledning.

B- körkort är ett krav

 

Ansökan tillsammans med ert CV skickas till:

Morgan@shfab.com

Denna sidan använder cookies, genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.