Innehåll

19
DEC
2018

En julhälsning från VD Claes Salomonsson

Hej alla!

Nu är det jul igen och ett nytt spännande år står framför oss.

 2018 har varit ett år i nybyggnationens tecken. Vårt nybygge, Alriks Torg, har fungerat riktigt bra och våra första hyresgäster har redan ”bott in” sig. Resten av lägenheterna i kvarteret kommer att befolkas under första kvartalet 2019.

 Vi har nu medverkat till att ha tillfört 266 nya hyreslägenheter i Göteborg. Totalt omfattar vårt fastighetsbolag SHFAB numera c:a 600 lägenheter.

 Under året i övriga beståndet, så har bl.a. vi bytt ut en hiss på Norra Gubberogatan 12 samt rustat upp butiksdelen mot gatan på samma adress. Vi har genomfört en renovering av en fasad samt en större avloppsrenovering på Thorburnsgatan. 29 st. garage på Räntmästaregatan, Persgatan samt Thorburnsgatan har fått nya garageportar

Nu i slutet på året så genomför vi ett fönsterbyte på Wingårdsgatan, detta arbete blir klart strax efter årsskiftet 2019.

Vår övriga stora arbetsuppgift under 2018 har annars varit att bygga en ”egen” organisation, som innebär att vi fullt ut kommer att ta hand om allt invändigt underhåll i våra fastigheter och lägenheter under 2019. Vi kommer att köpa in städtjänster samt utvändig skötsel på sommaren och vintern.

Vår organisation består nu av 8 st. medarbetare, Ni hittar alla våra kontaktuppgifter på anslagstavlan i trapphuset och på vår hemsida.

 PS. vi håller på att ”modernisera” densamma, så jag ber hålla ögonen öppna, den kommer att släppas under vårvintern i ”skarpt” format. Adressen är som vanligt www.shfab.com

 

 

Med detta sagt, önskar jag Er alla en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År!!

Stig Hedlund Fastigheter

Claes Salomonsson

by :
comment : Off
Om författaren